Territorials

Confluència per un Procés Constituent popular a Catalunya

Acte a Reus el dijous 2 de juliol a les 19:30h

Després de l’assemblea general extraordinària del passat 14 de juny us volem invitar a la trobada – Interassemblees – Acte obert – Reus “Confluència per un procés constituent popular a Catalunya” que realitzarem a Reus el proper dijous 2 de juliol a les 19:30h al local dels Xiquets de Reus. L’acte és obert i servirà per debatre l’estat actual de la proposta del Procés Constituent d’articular una candidatura amplia i de ruptura per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre, candidatura que hem de construir tots i totes des de baix. Adjuntem el cartell de l’acte.

Sense acord a Tarragona

El Procés Constituent de Tarragona lamenta el desenllaç final de Guanyem – Tarragona En Comú

A l’octubre del 2014 l’assemblea local del Procés Constituent de Tarragona va acordar per consens donar suport a Guanyem Tarragona, després Tarragona En Comú. El Procés Constituent considerava la proposta de Guanyem – Tarragona En Comú com un projecte en el que persones de diferents àmbits, a nivell individual, i fora del monopoli de cap partit, es trobessin per construir un espai de confluència a nivell local i possibilitar la creació d’una candidatura municipalista amplia i de ruptura que pogués entrar amb força a l’Ajuntament de Tarragona a les properes eleccions municipals. (més…)

El Procés de L’H s’exclou a les municipals

El Procés Constituent de L’Hospitalet s’ha exclòs de la candidatura municipal Guanyem L’H- L’H en comú

Algunes de les forces presents en la candidatura han presentat unilateralment un model de constitució de la candidatura que s’allunya del que considerem que hauria de ser una pràctica de democràcia participativa que permeti representar el conjunt de sensibilitats presents. Aquest model prefigura un funcionament d’un futur grup municipal que no facilita la participació real en les decisions i en el control dels electes per part del conjunt de sensibilitats presents. (més…)

NO TTIP Clot-Camp de l’Arpa

Seguint amb el nostre compromís en la defensa dels drets socials, de la democràcia i de la sobirania dels pobles, en el marc de la campanya “Catalunya No al TTIP”, aquest proper dijous 5 de febrer, a les 19h, l’Assemblea de Procés Constituent del Clot-Camp de l’Arpa organitzen un acte públic de rebuig al TTIP en el que comptarem amb els/les eurodiputats/des Lola Sánchez Caldentey i Ernest Urtasun, el coordinador d’Entrepobles Àlex Guillamón i la nostra companya de Procés Constituent Esther Vivas Esteve.