El Procés de L’H s’exclou a les municipals
[Total: 0    Average: 0/5]

El Procés Constituent de L’Hospitalet s’ha exclòs de la candidatura municipal Guanyem L’H- L’H en comú

Algunes de les forces presents en la candidatura han presentat unilateralment un model de constitució de la candidatura que s’allunya del que considerem que hauria de ser una pràctica de democràcia participativa que permeti representar el conjunt de sensibilitats presents. Aquest model prefigura un funcionament d’un futur grup municipal que no facilita la participació real en les decisions i en el control dels electes per part del conjunt de sensibilitats presents.

 

Estem decebuts d’aquests desenllaç no volgut i ens sentim en part responsables de no haver aconseguit la confluència real del conjunt de forces rupturistes de la ciutat en una candidatura municipal. Intentarem assumir les lliçons d’aquest procés i rectificar en el que calgui les nostres mancances per tal de seguir treballant en la construcció d’àmbits unitaris de treball a tots els nivells per la consecució de la República catalana del 99%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE PROCÉS CONSTITUENT Responsable: ASSOCIACIÓ PEL CANVI SOCIAL PACÍFIC I DEMOCRÀTIC (G66015389). Finalitats: Publicar el seu comentari i identificar-lo com a titular del mateix. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional: Pot consultar la nostra Política de

He llegit i accepto la Política de Privacitat.