POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de PROCÉS CONSTITUENT i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

  • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
  • Para quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
  • Quin és la legitimació per al seu tractament.
  • Durant quant temps els conservem.
  • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
  • Quins són els seus drets.
  1. RESPONSABLE:

ASSOCIACIÓ PEL CANVI SOCIAL PACÍFIC I DEMOCRÀTIC (G66015389)

C/ Pirineus nº 6

08690 de Santa Coloma de Cervelló (Barcelona)

info@procesconstituent.cat

  1. FINALITATS, LEGITIMACIÓ Y CONSERVACIÓ DELS TRACTAMENTS DE LES DADES ENVIADES A TRAVÉS DE:
  • FORMULARI DE CONTACTE.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions informatives i publicitàries d’interès relacionades amb l’àmbit d’actuació i els propòsits de l’entitat i sobre les seves activitats i serveis, fins i tot per mitjans electrònics, si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i al marcar la casella d’acceptació d’enviaments d’informació.

Conservació: Una cop resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari i/o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d’haver acceptat rebre enviaments d’informació, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

  • FORMULARI SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ / NOVETATS

Finalitats: Enviament del nostre butlletí amb notícies i novetats relacionades amb l’àmbit d’actuació i els propòsits de l’entitat i de comunicacions informatives i publicitàries sobre l’entitat, enquestes i les seves activitats i serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al subscriure’s als nostres enviaments d’informació.

Conservació: Fins que l’interessat revoqui el consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

  • FORMULARI D’ADHESIONS

Finalitats: Formalitzar la seva alta i gestionar la seva condició com adherit al manifest, complir amb les funcions i finalitats descrites als Estatuts de l’entitat i enviar-li el nostre butlletí amb notícies i novetats, així com enquestes i demés comunicacions informatives i publicitàries sobre les nostres activitats i serveis que siguin del seu interès. Si s’escau, gestionar i tramitar les seves aportacions econòmiques (puntuals o trimestrals) i, si ho autoritza, publicar les seves dades a la web. En el seu cas, donar-lo d’alta com usuari a la nostra àrea privada i permetre-li l’accés als serveis i espais reservats a usuaris registrats a la nostra web.

Legitimació: Execució de l’acord d’adhesió, compliment dels Estatuts de l’entitat i interès legítim en informar als nostres associats. Consentiment de l’interessat al realitzar una aportació econòmica i/o execució de l’acord i al marcar la casella d’autorització de publicació de dades.

Conservació: Mentre estigui donat d’alta a l’entitat i/o durant la vigència de l’acord i mentre no s’oposi als enviaments d’informació. Un cop finalitzada la relació, durant els terminis exigits per llei per atendre eventuals responsabilitats.

  • FORMULARI DE COMENTARIS (BLOG)

Finalitat: Publicar el seu comentari en la secció del blog de la pàgina web i identificar-lo com autor del comentari.

Legitimació: Consentiment de l’usuari a l’enviar les seves dades personals i comentaris a la publicació corresponent.

Conservació: Mentre la publicació estigui publicada al blog de la pàgina web.

  • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre els seus dubtes o consultes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.

Conservació: Un cop contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, donar-lo d’alta com a adherit i usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no el podrem atendre correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret a decidir sobre la incorporació o no de les seves dades y demés informació a les nostres bases de dades.

  1. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, tret que existeixi una obligació legal. No obstant, en alguns casos, les seves dades podrien ser comunicades a organismes públics i/o privats relacionats amb les nostres finalitats i àmbit d’actuació, per a la qual cosa l’informaríem prèviament i demanaríem el seu consentiment.

Les dades personals i comentaris enviats mitjançant el formulari de comentaris (blog) es publicaran a l’espai de participació de la web i seran visibles per a la resta d’usuari mentre la publicació estigui publicada a la web.

  1. COOKIES

Aquesta pàgina web utilitza cookies tècniques, de personalització, d’anàlisi i publicitàries, pròpies i de tercers, que tracten dades de connexió i/o del dispositiu, així com hàbits de navegació per a finalitats estadístiques i publicitàries.

Per aquest motiu, a l’accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, al tractat les cookies mencionades, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i facilitat la informació sobre les mateixes.

  1. DRETS EN RELACIÓ A LES SEVES DADES PERSONALS

Tota persona té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, també pot exercir els següents drets:

  • Sollicitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sollicitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.
  • Sollicitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
  • Sollicitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
  • Sollicitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
  • Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable, a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat A), indicant la referencia “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació front l’Autoritat de Protecció de Dades (www.aepd.es).

  1. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

  1. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que per tal de mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi alguna modificació d’aquestes, en cas contrari, no respondrem de la veracitat d’aquestes.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.