Sense acord a Tarragona
[Total:1    Promedio:3/5]

El Procés Constituent de Tarragona lamenta el desenllaç final de Guanyem – Tarragona En Comú

A l’octubre del 2014 l’assemblea local del Procés Constituent de Tarragona va acordar per consens donar suport a Guanyem Tarragona, després Tarragona En Comú. El Procés Constituent considerava la proposta de Guanyem – Tarragona En Comú com un projecte en el que persones de diferents àmbits, a nivell individual, i fora del monopoli de cap partit, es trobessin per construir un espai de confluència a nivell local i possibilitar la creació d’una candidatura municipalista amplia i de ruptura que pogués entrar amb força a l’Ajuntament de Tarragona a les properes eleccions municipals.

 

El Procés Constituent entenia la proposta de Guanyem – Tarragona En Comú com un mecanisme obert i assembleari per unir a la ciutadania en un projecte de ruptura democràtica, de regeneració política i de transformació social.

El Procés Constituent lamenta el desenllaç d’aquesta candidatura i comparteix el sentit del comunicat fet públic per l’equip de coordinació de Guanyem – Tarragona En Comú. Els i les membres de l’assemblea de Tarragona del Procés Constituent estem decebuts d’aquest final no volgut i sentim no haver aconseguit la confluència real del conjunt de persones i forces rupturistes de la ciutat en una candidatura ciutadana municipalista. Considerem que la ciutat de Tarragona i la seva població perden una oportunitat històrica per poder materialitzar un canvi significatiu en la forma de fer política a la ciutat. Intentarem assumir les lliçons pertinents d’aquest procés, fer autocrítica i rectificar el que calgui per seguir treballant en la construcció d’àmbits unitaris de treball a tots els nivells per la consecució de la República Catalana del 99%.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *