Vaga indefinida
[Total: 0    Average: 0/5]

Comunicat del Procés Constituent

La vaga indefinida de docents de les Illes Balears, i més després de la immensa manifestació de diumenge 30 de setembre, ha esdevingut una lluita exemplar a seguir per totes aquelles i aquells que aquí i arreu estem lluitant pels nostres drets democràtics, culturals i socials contra la piconadora neoliberal i les seves polítiques privatitzadores. Tant en la forma (un procés assembleari i horitzontal d’organització des de baix) com en el contingut(la defensa de la llengua, la lluita contra les retallades, contra la privatització i mercantilització de l’educació pública) els docents i el conjunt de la comunitat educativa de les Illes estan donant una lliçó de democràcia i dignitat de la que tots hem d’aprendre’n.

 

Front els intents de criminalització i repressió del moviment per part del govern de Bauzà i la seva consellera Camps (mentre ells mateixos es salten a la torera i amb prepotència la suspensió cautelar del TIL per part del Tribunal de Justícia de les Illes Balears) els i les docents, els i les estudiants, les mares i pares i la societat civil de les Illes mobilitzen i impulsen la solidaritat per tots els racons de les Illes, del país i de l’Estat. Demostren així, un cop més, que front la repressió i el benefici d’uns pocs, la democràcia és al carrer.

La lluita educa i aquesta lliçó no l’oblidarem. Des del Procés Constituent volem donar tot el nostre suport i solidaritat a la vaga indefinida, a una mobilització exemplar. A Catalunya també ens hem d’enfrontar amb contundència democràtica a les retallades de CiU, a la LEC, a les polítiques reaccionàries i recentralitzadores del Govern de l’Estat i de la LOMCE. La vostra lluita és la nostra lluita. Creiem fermament que si la democràcia guanya a les Illes ho farà arreu.

Fem una crida, doncs, a la mobilització, a que tothom mostri la seva solidaritat participant de les convocatòries de mobilitzacions i dels comitès de suport, a que es facin aportacions a la caixa de resistència (Caixa Colonya 2056 0009 74 4102003418), a que es recullin signatures, i es pengin lemes als balcons i a les escoles com a mostra de solidaritat.

Contra les retallades, contra la LOMCE, contra el TIL, contra la LEC, per una Educació Pública en català, democràtica, laica i de qualitat, la solidaritat és l’únic camí!

Suport a la vaga indefinida de les Illes.

La vostra lluita és la nostra lluita!