Nou debat campanya
[Total: 0    Average: 0/5]

Per afegir els debats que les assemblees fareu per la campanya “República Catalana del 99%”.

Nota: si no heu creat un autor seguiu si us plau el tutorial “com crear un autor del blog”.

0. Heu d’anar a la web procesconstituent.cat

1. Un cop hi sou d’entrar a la web,allò que en anglès en diuen “login”. Ho trobareu al menú principal a la dreta del tot on posa “entra·

2. Un cop dins aneu a qualsevol pàgina que no sigui la principal.A la dreta hi trobareu un menú que només veureu els usuaris registrats. Heu de clicar l’opció: “Nou Debat 16N” o “Nou Debat 30N”

submenú

3. El formulari de creació del nou debat consta de:

formulari

3.1 El títol (amb l’etiqueta “name”).

3.2 El subtítol: Un subtítol per l’acte.

3.3 L’autor:  es tracta de la pròpia assemblea. Per exemple “Assemblea de Girona”. Per afegir-lo cliqueu la opció “agragar nou ítem”.

En el cas que la vostra assemblea no surti podeu crear l’autor corresponent a la vostra assemblea. Per fer-ho podeu seguir el tutorial: “com crear un autor del blog”.

3.4 L’enllaç a l’agenda: Per posar l’enllaç a l’agenda aneu a l’acte de l’agenda que haureu creat prèviament (Acte que podeu crear com feu habitualment amb qualsevol acte). Un cop creat copieu la “url” que trobeu a la barra de navegació. Per exemple: http://www.procesconstituent.cat/ca/calendari/agenda/assemblea-general-el-masnou-allela-i-teia)

3.5 L’enllaç a la pàgina local: Es tracta de fer el mateix que en el cas anterior però amb l’enllaç de l’article que hi hagi a la vostra pàgina local en el cas que n’hi hagi algun.

4. Un cop plens tots els camps cliqueu “enviar ítem” i l’article quedarà gravat.