Marxa pels drets socials del Vallès Oriental
[Total: 0    Average: 0/5]

La primera Marxa pels drets socials del Vallès Oriental ha reunit persones de tota la comarca aquest dissabte 31 de maig. Centenars de persones s’hi han aplegat. En el trajecte de la marxa s’han fet diverses accions reivindicatives i les tres columnes que procedien de diversos indrets del Vallès s’han dirigit cap a Granollers entre càntics reivindicatius. Les accions han consistit en la denúncia per la destrucció de la sanitat pública davant de centres sanitaris, al McDonalds on s’hi ha denunciat la precarietat laboral que pateixen els seus treballadors, bolcant fems a la porta i repartint informació sindical, davant la comissaria dels mossos d’esquadra on s’ha recordat la repressió i la cultura de la por que despleguen contra els moviments socials tot recordant Can Vies, davant el Kàrting de Llinars per denunciar l’especulació i el disbarat urbanístic i ecològic que suposa aquest projecte i davant el mur indepedentista de l’entrada de Cardedeu que es va repintar perquè havia estat objecte setmanes enrere d’un atac feixista, només per citar uns exemples.

Les tres columnes procedents del Baix Montseny, el Baix Vallès i la Vall del Tenes, han confluït al centre de Granollers i allà han continuat les accions en contra dels bancs, en contra la llei d’estrangeria i en record al bombardeig feixista de la ciutat. Tot i la pluja, les participants de la marxa han pogut llegir el manifest final i han gaudit d’un dinar popular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE PROCÉS CONSTITUENT Responsable: ASSOCIACIÓ PEL CANVI SOCIAL PACÍFIC I DEMOCRÀTIC (G66015389). Finalitats: Publicar el seu comentari i identificar-lo com a titular del mateix. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional: Pot consultar la nostra Política de

He llegit i accepto la Política de Privacitat.