La CUP i Procés Constituent revaliden el pacte de cara a les eleccions municipals
[Total: 1    Average: 1/5]

La CUP i Procés Constituent (PC) reeditaran el pacte electoral del 2015 a les eleccions de l’any vinent. Les formacions assenyalen que valoren el ‘potencial transformador’ i esperen millorar els resultats electorals, en què van obtenir quatre regidors. La candidatura ha comptat amb el suport dels simpatitzants, aquest dijous, en un acte de presentació a la creu de terme dels Jardins del Paga-li Joan, on s’han fet una foto de família.La portaveu de la CUP, Núria Gibert, ha dit que després de l’estiu treballaran el programa electoral. Un conjunt de propostes que apostaran pels pressupostos ‘alternatius’, per treballar amb la mirada de gènere i per la independència. Gibert exposa que la CUP continuarà lluitant per ser una força transformadora.

En un comunicat previ, PC ha fet una crida a fer ‘una demostració de força’ per ‘demostrar i convèncer’ la població que existeix una alternativa a la ‘ciutat aparador excloent’. La formació destaca que la ciutat viu una triple emergència: ètica, material i democràtica. Per això demana superar la impunitat i la corrupció, lluitar contra la precarietat i construir un projecte per a contribuir a la creació d’una república catalana.

En l’acte d’aquest dijous, el membre de PC Antonio Ontañón s’ha mostrat esperançat que la candidatura superi els quatre regidors actuals.

Les dues forces han valorat l’aliança electoral i el seu desenvolupament en aquests tres anys, tot i la sortida del grup municipal del membre de PC, Dimitri Defranc, ara regidor no adscrit.

Més informació a la font Original aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *