Enquesta: Covid-19
[Total: 1    Average: 1/5]

La coordinadora de Procés Constituent PrC seguim amb el compromís adquirit de consultar a les persones adherides davant dels fets més rellevants que es van produint i sobre els quals és convenient prendre’n posició. No t’ocuparà molt de temps.

Aquest mes d’abril focalitzem la mirada per primera vegada, (probablement no serà la darrera) en la crisi sociosanitària provocada per la Covid-19 i en els diferents nivells de debat:

  • Les polítiques per prevenir i frenar l’extensió del virus.
  • Les mesures de caràcter econòmic i social per ajudar a la gent a superar els efectes desastrosos que aquesta situació està generant.
  • Per últim, la visió de futur: com afectarà aquesta crisi les nostres vides, les estructures econòmiques i socials, a nivell internacional i a cada país.

Emplenar enquesta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE PROCÉS CONSTITUENT Responsable: ASSOCIACIÓ PEL CANVI SOCIAL PACÍFIC I DEMOCRÀTIC (G66015389). Finalitats: Publicar el seu comentari i identificar-lo com a titular del mateix. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets a info@procesconstituent.cat. Informació Addicional: Pot consultar la nostra Política de

He llegit i accepto la Política de Privacitat.