Eleccions municipals a Tarragona
[Total: 0    Average: 0/5]

L’assemblea local del Procés Constituent de Tarragona exercint la seva sobirania ha acordat la decisió de no concórrer en nom propi a les properes eleccions municipals. Així mateix, i de forma consensuada, ha decidit que dóna suport a Guanyem Tarragona i, per tant, invita a totes les persones del seu moviment socio-polític i a la ciutadania en general a que s’impliquen a títol individual en aquesta proposta municipalista i de ruptura.

El Procés Constituent considera la proposta de Guanyem Tarragona com un projecte en el que persones de diferents àmbits, a nivell individual, i fora del monopoli de cap partit, es troben per construir espais de confluència a nivell local i veure les possibilitats de crear una candidatura municipal unitària i de ruptura per a les properes eleccions municipals. En aquest sentit el Procés Constituent entén la proposta de Guanyem Tarragona com un mecanisme obert i assembleari per unir a la ciutadania en un projecte de ruptura democràtica, de regeneració política i de transformació social.

El Procés Constituent porta treballant durant diferents jornades en un ideari de rescat de la ciutadania en forma de decàleg municipalista i constituent que serveixi de mínim comú denominador per a la confluència i la ruptura democràtica a nivell local. Aquest decàleg va en la línia del manifest, el codi ètic i els principis programàtics de la proposta de Guanyem Tarragona. En aquest sentit el consens en l’assemblea del Procés Constituent de Tarragona és que es considera a Guanyem Tarragona com la concreció a nivell local del que planteja el Procés Constituent de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya i que, per tant, no duplicarà espais i anima als i les seves membres i a la ciutadania a implicar-se individualment en Guanyem Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE PROCÉS CONSTITUENT Responsable: ASSOCIACIÓ PEL CANVI SOCIAL PACÍFIC I DEMOCRÀTIC (G66015389). Finalitats: Publicar el seu comentari i identificar-lo com a titular del mateix. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional: Pot consultar la nostra Política de

He llegit i accepto la Política de Privacitat.