Convocatòria Assemblea General Procés Constituent – 15 de juny
[Total: 0    Average: 0/5]

Vine i participa decidint les línies de continuïtat de Procés Constituent!

Es convoca Assemblea General de Procés Constituent dissabte 15 de juny de 2019 de 10h a 14h al c/Pau Claris 87, 1r (Barcelona) (Metro L1, Catalunya o Urquinaona).

Trobareu els documents que es debatran al vostre correu.

Després de l’Assemblea General Extraordinària del 15 de desembre a Sant Cugat, on vam aprovar per majoria de seguir endavant amb el projecte de Procés Constituent, ara volem centrar-nos a definir els objectius que ens plantegem de cara al futur immediat de Procés.

Els resultats de les darreres eleccions estatals, municipals i europees, la imminent sentència contra les i els presos polítics catalans, la situació de repressió continuada, els projectes imminents sobre debats constituents on per naturalesa ens hi hauríem de sumar, la possibilitat de nova convocatòria electoral a Catalunya… sense deixar de lluitar pels drets i justícia socials… Per tot això i perquè ens agradaria fer-ho amb una àmplia participació d’adherides per fer més ric i plural el debat, per poder valorar les forces de què disposem i poder prendre decisions:

Ordre del dia proposat:

 • 9:30h Acreditació adherides
 • 10h Constitució de la mesa i salutació
 • 10:10h Introducció
 • 10:25h Valoració dels resultats de les eleccions municipals i europees (presentació document i debat)
 • 11:15h Pausa cafè amb pica-pica
 • 11:30h Presentació i debat sobre les línies de continuïtat:

Per part de la coordinadora es fan les següents propostes, a valorar a l’assemblea :

 • Jornades específiques de debat plural per augmentar els nostres coneixements i ser generadores d’idees o iniciatives que impulsin el nostre decàleg. Es confirma que la propera serà sobre emergència climàtica, ecològica i social, el dia 29 de juny de 10 a 14h a l’espai veïnal Calàbria 66.
 • Articular la implicació de les adherides amb els objectius de la Taula pel Debat Constituent arreu del territori. Impulsar la democràcia directa i participativa als municipis amb la creació d’assemblees ciutadanes com a òrgans impulsors d’aquesta participació. Organitzar consultes i referèndums en tots els temes on hi hagi controvèrsia amb l’administració o entre els ciutadans.
 • Seguir fent enquestes online per conèixer l’opinió de les adherides i, arran de les respostes de les enquestes, ens plantegem també fer multireferèndums online.
 • Resum de les propostes rebudes via correu electrònic.
 • No tant com a línia de continuïtat però sí com a punt important a resoldre i tractar és el fet que en les darreres conteses electorals Procés Constituent ha estat interpel·lat a participaren agrupacions polítiques d’àmbit de tot Catalunya. Cal discutir si hem d’ignorar aquestes invitacions o bé marcar les línies d’actuació que hauria de tenir la coordinadora per gestionar-les.

13:30 Altres

14h Cloenda

La teva participació és important per nosaltres. T’hi esperem!

La coordinadora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE PROCÉS CONSTITUENT Responsable: ASSOCIACIÓ PEL CANVI SOCIAL PACÍFIC I DEMOCRÀTIC (G66015389). Finalitats: Publicar el seu comentari i identificar-lo com a titular del mateix. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional: Pot consultar la nostra Política de

He llegit i accepto la Política de Privacitat.