Contra la precarietat treball i pensions dignes
[Total: 0    Average: 0/5]

Avui 1 de maig entre 4000 i 5000 persones han marxat en defensa dels drets drets de la classe treballadora.

Des de l’assemblea de migrants, que està tancada a l’antiga escola Massana, s’ha exigit la nacionalitat sense examen i la residència sense la necessitat de tenir un contracte laboral de 40h, a la Marea pensionista que ha defensat les pensions actuals i les futures, companyes de Ca la Dona reivindicant la necessitat d’una societat no sexista, la Marea Bàsica exigint la renda bàsica, les companyes de les Càrnies En lluita i de l’Hotel Rei Juan Carlos han explicat la seva lluita contra la precarietat.

Les companyes de l’Esquerra Independentista (Alerta Solidària, Arran, COS, CUP i Endavant) que han fet una acte polític al començament de la manifestació. També han participat companyes de Procés Constituent, Anticapitalistes, Corrent Roig i CRT.

Sindicats com Co.bas, la Intersindical (IAC), el sindicat d’estibadors, el de Sindillar, el de llogaters i llogateres també han participat amb les seves reivindicacions.

La crítica a les polítiques d’austeritat, de retallades implementades per la UE també han estat durament criticades així com la política de tancament de fronteres.

Tot i la pluja ha estat una tarda de reivindicació, on també hi ha hagut un record per a les companyes de l’INS el Palau i així mateix s’ha exigit la fi de la persecució política, la llibertat dels presos i les preses polítiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *