V Assamblea General de Procés Constituent
[Total: 1    Average: 5/5]

Dissabte 28 d’abril del 2018–

Celebració de la V Assemblea General i V Aniversari de la creació de Procés.

Hi sou convidats tots els membres actius de les assemblees territorials i de les comissions de treball, així com els socis I sòcies que contribuïu amb aportacions trimestrals o puntuals al manteniment de les activitats de Procés constituent.

El grup promotor, reunit el passat 10 de març, va consensuar i aprovar el format de l’assemblea i el contingut del debat. Aquest any és especial perquè coincideix amb el cinquè aniversari de Procés constituent, quan l’abril del 2013, l’Arcadi Oliveres i la Teresa Forcades presentaven la iniciativa. Per celebrar-ho, acabarem al migdia amb un dinar de germanor a càrrec del moviment, i on ens agradaria retrobar-nos amb persones que durant aquests cinc anys han participat activament en les assemblees i els grups promotors.

L’ordre del dia i l’horari del matí, será el següent:

9:30h-10:00h….Arribada i inscripcions

10:00h………….Constitució de la Mesa de l’assemblea i salutació inicial

10:15hSalutació convidats i breus comentaris sobre “quin procés constituent és possible en el context polític actual?”.

Convidats: Arcadi Oliveres, Teresa Forcades, Albano Dante Fachín, Anna Gabriel, Joan Martínez Alier i Jaume Asens.

11:00h Balanç dels cinc anys de Procés (des de coordinadora i des de les territorials). Inclou aportacions i balanç de Teresa i Arcadi.

Estat de comptes del 2017 i aprovació de l’actualització dels estatuts del partit polític instrumental.

11:45h Pausa-cafè

12:00h Debat sobre els objectius i el futur de Procés constituent com a moviment.

Espai per a les 3 ponències (propostes explicitades en la documentació adjunta).

Presentació de propostes, debat i intervencions dels participants.

Votació final.

13:40h Cloenda i dinar comunitari – Celebració del cinquè aniversari.

Per tal d’organitzar els dos blocs de l’assemblea, us agrairíem a les assemblees territorials i a les comissions en actiu, que col·laboreu en l’organització de l’Assemblea amb les tasques següents:

-Â-Que poguéssiu fer un llistat dels membres en actiu o dels que fa poc que pertanyien a la vostra assemblea i tenen la intenció de venir.

-–Que prepareu un recull escrit de les accions i mobilitzacions més significatives que heu organitzat durant aquests anys i que, si voleu, prepareu algunes fotos o imatges de vídeo per editar-les juntes i poder-les visionar el dia de l’assemblea. Podeu enviar-ho a[email protected] indicant el nom de l’assemblea i algun nom o correu particular amb qui ens puguem posar en contacte.

–Que si teniu idees, propostes i accions de futur per al moviment, que feu arribar el vostre escrit a organització ([email protected]abans del 18 d’abril, per tal que totes les assemblees rebin abans de la data, la documentació sobre la qual haurem de debatre i votar.

Tan aviat com sapiguem on celebrarem l’assemblea, tinguem el formulari enllestit per a la inscripció on line, i a mida que anem rebent propostes de les assemblees per enriquir el debat proposat, us enviarem la informació.

Amb la il·lusió que entre tots i totes puguem dilucidar si el recorregut de Procés constituent encara pot contribuir a treballar per la República catalana del 99%, que va inspirar i motivar iniciatives en la política municipal i parlamentària d’aquests darrers anys.

Salutacions cordials,

La coordinadora del Procés constituent.

Imatges de la V Assamblea:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE PROCÉS CONSTITUENT Responsable: ASSOCIACIÓ PEL CANVI SOCIAL PACÍFIC I DEMOCRÀTIC (G66015389). Finalitats: Publicar el seu comentari i identificar-lo com a titular del mateix. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional: Pot consultar la nostra Política de

He llegit i accepto la Política de Privacitat.