Articles a la Categoria: 30N Accions

Crònica Accions #30N

EL Procés Constituent encercla la Torre Agbar de Barcelona i realitza més de 50 accions arreu de Catalunya

Al voltant de 500 persones vam encerclar diumenge 30 de novembre la torre AGBAR per denunciar la privatització de l’aigua i exigir la seva gestió pública. L’acció es va emmarcar en la campanya Construïm la República Catalana del 99%, impulsada pel Procés Constituent, i durant la que el centenar d'assemblees del Procés Constituent han desenvolupat més de cinquanta accions lúdiques i reivindicatives. Aquestes accions de denúncia, que han mobilitzat a més de 2.000 persones arreu del país, han dirigit el seu objectiu cap a diverses situacions que exemplifiquen el moment de retallades antisocials que estem vivint, la corrupció, les privatitzacions i els atacs al medi ambient i d'altres qüestions.

L’encerclament de la Torre Agbar ha estat la cloenda d’un acte reivindicatiu en el que han intervingut en Moisès Subirana de la Plataforma “Aigua és Vida”, amb un taller de lectura del rebut de l’aigua, en Diego Cañamero, membre del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT), i l’Arcadi Oliveres, promotor del Procés Constituent. També s’ha llegit un manifest a favor de la gestió pública de l’aigua i en contra de la seva privatització.

#30N : Jornada d'accions del Procés

Aquest dissabte 30 de novembre el Procés Constituent organitzarà una jornada d'accions simultànies per a tot Catalunya en favor d'un procés constituent.

Les diferents assemblees locals del Procés Constituent han convocat accions reivindicatives per aquest dia 30 en les seves localitats respectives. Moltes seran les accions que el Procés Constituent desplegarà en barris i pobles de Catalunya: performances, paradetes informatives, encerclades d'edificis emblemàtics, murals...

T'animem a participar en les accions de la teva localitat. No hi faltis!

Visit bigtheme.net/wordpress for wordpress templates

Copyleft 2013 de Procés Constituent
Desenvolupat per l'Equip Web