4a Sectorial Educació

9 de novembre 2013

4a Sectorial Educació

Malgrat el dia plujós la sala del Pati Llimona acull, en la 4a Assemblea d’Educació, a unes 70 persones.

Iniciem l’assemblea amb una presentació, per part del Miquel i la Sina, de totes les eines que s’han generat per comunicar-nos i fer fluir la informació i el debat. Es presenten el Facebook, el twitter, el blog i el fòrum.

Es convida a tothom a participar-hi i a col·laborar en la comissió encarregada del manteniment i gestió d’aquestes eines.

L’assemblea segueix amb la presentació, per part d’en Marc, de l’estructura organitzativa amb que estem funcionant. Es ratifiquen les persones que van al grup promotor i s’anima als presents a col·laborar en les comissions de comunicació i de continguts.

La segona part de l’assemblea s’inicià amb la presentació, per part de la Coro, dels documents de la resolució política i perspectives electorals i la resolució sobre la consulta. Després d’un debat tranquil, s’aprova la resolució sobre la consulta.

Un participant a l’assemblea manifesta la necessitat d’incloure, en algun punt del manifest general, una menció especial al tema de l’educació. L’assemblea ho considera adient. Es manifestarà aquesta inquietud a la propera reunió del grup promotor.

Amb una dinàmica de grup encetem la darrera part de l’assemblea, dedicada a millorar la proposta de decàleg que presenta la comissió de continguts. La dinàmica és àgil i permet que tothom digui, sobre cada punt del decàleg, allò que creu que es pot afegir, treure o ampliar. Un cop desenvolupada aquesta part, es comparteixen aclariments sobre el que cadascú ha anotat. El debat és molt constructiu i es respira un ambient positiu de col·laboració i treball. Hem posat en marxa el mes de febrer amb empenta. L’aprovació del decàleg es farà a la propera assemblea, on començarem una nova etapa de treball en la sectorial d’educació.

1 de Febrer 2014 Marta Ferrer i Puente

Related Articles

Sobre l'Autor

Sectorial d'Educació

Sectorial d'Educació

Assemblea que forma part del Procés Constituent amb l'objectiu d'impulsar la transformació de la nostra educació cap al model que volem la majoria social.

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Siusplau identifica't per a deixar un comentari.

Visit bigtheme.net/wordpress for wordpress templates

Copyleft 2013 de Procés Constituent
Desenvolupat per l'Equip Web