Construïm la República del 99%

Construïm la República del 99%

 • Construïm la República Catalana del 99%

  Ens trobem en una cruïlla històrica on és necessari fer un pas endavant i aplegar forces . Fem una crida a la ciutadania de Catalunya a signar aquest Manifest i a ajudar a construir aquesta República Catalana del 99%.

  Alfons Lópe
 • Arcadi Oliveres

  Arcadi Oliveres Boadella

  Construir la República Catalana significa posar l’economia al servei de les persones, abandonar el lucre i l’especulació i practicar una democràcia participativa en la que prevalgui el principi de subsidiarietat. Significa igualment optar pel decreixement, oblidarnos dels exèrcits i de qualsevol recurs a la força, acollir els nouvinguts i nouvingudes i, per damunt de tot, no renunciar mai a la il·lusió col·lectiva.

 • Teresa Forcades

  Teresa Forcades i Vila

  Pau i Bé!

  La meva República del 99% no és la república que farà desaparèixer l’1% dolent i corromput, que farà fora els xoriços per poder viure en pau.

  La meva república del 99% és la que desinstal·la de forma rotunda l’1% del seu pedestal i elimina tots els seus privilegis sense haver-lo de deshumanitzar primer, amb plena consciència que les persones que formen aquest 1% són, ni més ni menys, com nosaltres.

Sobre l'Autor

Procés Constituent

Procés Constituent

Grup Impulsor d'un procés des de baix que culmini en la creació d’una candidatura unitària que tingui com a objectiu la convocatòria de l’assemblea constituent que necessitem per fer una Constitució nova per a la República catalana, de manera que no sigui possible en el futur que els interessos d’uns pocs passin per davant de les necessitats de la majoria.

 • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comentaris (6)

 • Carlos Mira

  Carlos Mira

  03 Novembre 2013 a les 22:40 | #

  Ets el meu referent, el que prediques m'arriva al cor, ara cal tenir el coratge de donar exemple amb accions.

  respondre

 • Troublemaker

  Troublemaker

  08 Novembre 2013 a les 11:47 | #

  45.777 Il•lusos!...A lo largo de la vida he aprendido que no hay verdadera desesperación, sin esperanza.
  Queréis destruir el mundo de los privilegiados... ¿y creéis que luego os van a dar la mano?

  respondre

 • Manel

  Manel

  09 Novembre 2013 a les 06:21 | #

  Em sembla de molt mal gust aquest dibuix. No creieu que en un moment tan important per Catalunya no és moment de barallar-nos entre nosaltres? O és que tot s'hi val per guanyar? Deixeu el President Mas en pau, que és el primer President en la nostra història que ha tingut valor per encetar un procés d'independència. Menys crítica destructiva i més recolzament al nostre govern, que en un moment històric com aquest el necessita. Si haguéssiu sigut francesos durant la II Guerra Mundial, en lloc de recolzar De Gaulle per fer fora els alemanys us dedicaríeu a criticar-lo a ell? Una mica de sentit de país, sisplau

  respondre

  • Mar

   Mar

   10 Novembre 2013 a les 15:58 | #

   Simplement no cola el model de la Catalunya del Sr. Mas, així que no tenim per què recolzar quelcom que no ens agrada. Valor per encetar un procés d'independència juntament amb el Sr. Duran i Lleida a través del bipartit governant CIU??? "O ÉS QUE TOT S'HI VAL PER GUANYAR?" Molt teatre és el que percebo.

   respondre

 • Salvador Villacrosa Pla

  Salvador Villacrosa Pla

  12 Novembre 2013 a les 07:26 | #

  El Sr. Más està fent alló que la gent ha reivindicat perqué sap que sinó perdería tota opció a guanyar les eleccions. Però no ens enganyem, CIU mai ha sigut independentista i el sr. Duran tothom sap que res de res. Aleshores permeteume que desconfii del sr. Mas.
  Això no treu valor a que el recolçament que està fent Mas al independentisme te molt mérit i jo no sòc qui per tirar-ho per terre. En definitiva penso que cal sumar però no s'hi val tot, i si no fos per la presió que reb de ERC els seus presupostos encare haurien sigut més antisocials.

  respondre

 • Josep

  Josep

  13 Novembre 2013 a les 11:15 | #

  Teresa Forcades, Arcadi Oliveres. Necessiteu un psicòleg. Un bon psicòleg que juntament em vosaltres dos participi plenament em lo que voleu fer. El Procés Constituent.
  El aspecte perillós de fons es el següent: La gent, tal com estem educats, reflexionem en les angoixes socials, econòmiques de avui dia i diem i majoritàriament admetem:
  -He tingut mala sort, si jo o les circumstancies agüessin sigut “eixís o eixas” jo seria ara tan ric com aquell vaig a tornar-ho a provar per bé que les circumstancies canvien- . Aquesta manera de ser de la gent el capitalisme ho sap i enlluernarà el vostres seguidors per fels desistir de la solidaritat.
  Per tant necessitem el psicòleg que mestres vosaltres feu el Procés Constituent ell es dediqués a culturitzar la gent; això ha de ser paral•lel. Això es també no depreciar la evolució i tenir una sortida per si la ruptura que voleu no funciona, i a la vagada si teniu èxit en la ruptura, sapigueu que fer a continuació i tingueu gent preparada.
  Al psicòleg li recomano que el medi per educar la gent son la proliferació del cursos de oratòria o de parlar en públic i em aquesta excusa la gens digui lo que li surti de l’anima.
  Una altre cosa: En questa mateixa línea heu de convenç-se a totes les associacions del país (esportives, musicals, filantròpiques, etc- etc.) que deixin de banda la idea de que la associació no es pot dedicar a la política. La política no, però als temes socials s’han de discutir en les seves assemblees, s’han de mentalitzar que les persones som duals, som productives i consumistes i això ens ho em de posar el “coco” tots plegats.

  respondre

Deixa un comentari

Siusplau identifica't per a deixar un comentari.

Visit bigtheme.net/wordpress for wordpress templates

Copyleft 2013 de Procés Constituent
Desenvolupat per l'Equip Web