Prou Repressió per exercir la Democràcia

Prou Repressió per exercir la Democràcia

Procés Constituent, davant les darreres actuacions del govern espanyol contra les llibertats i les institucions de Catalunya, vulnerant de manera repressiva, autoritària i arbitrària els drets i les garanties universals, fa el següent comunicat:

 

 

1.- Condemnem enèrgicament les actuacions abusives del govern espanyol, de la seva fiscalia i de les seves forces de seguretat que anul·len, de facto, els drets fonamentals del poble català.

 

 

2.- Denunciarem davant les màximes institucions d’Europa i del món, les actuacions del govern espanyol i els demanarem que emparin i defensin els nostres drets civils i polítics.

 

 

3.- Ens solidaritzem i recolzem amb tots el càrrecs i persones que han estat detingudes, represaliades o interceptades pels agents de seguretat del govern espanyol , enviant-los el nostre escalf i suport.

 

 

4.- Ens refermem en què el poble català és plenament sobirà i té tot el dret a decidir el seu futur polític. Donem tot el nostre ple suport i encoratgem a tota la ciutadania de Catalunya a fer possible el referèndum del 1-O.

 

 

5.- Cridem a dur a terme de manera completament pacífica tota actuació i mobilització ciutadana en defensa del referèndum i dels nostres drets fonamentals. 

 

 

6.- Agraïm totes les mostres de suport rebudes dels altres pobles i ciutats germanes de l’estat espanyol, en forma de la més gran manifestació espontània que hi ha hagut mai. Han entès que aquesta lluita no és contra Catalunya solament, sinó contra la democràcia i la llibertat d’expressió.

 

 

7.- Finalment volem agrair el suport i mostres de solidaritat que molts països, institucions i organitzacions, tant d’Europa com de la resta del món, ens han fet arribar.

 

 

 

Barcelona, 21 de Setembre de 2017

 

http://www.procesconstituent.cat/ca/

www.facebook.com/ProcesConstituent

https://twitter.com/PConstituent/

 

Deixa un comentari

Siusplau identifica't per a deixar un comentari.

Visit bigtheme.net/wordpress for wordpress templates

Copyleft 2013 de Procés Constituent
Desenvolupat per l'Equip Web