Marea Pensionista

Marea Pensionista s'aglutina sobre les següents reivindicacions:

Marea Pensionista
  1. Recuperació del poder adquisitiu de les pensions començant pel 1,9% perdut el 2013, i acabant per reimplantar un model de revalorització automàtica en relació al IPC.
  2. Jubilació als 65 anys
  3. Dret a subministres bàsics garantits (aigua, llum, gas)
  4. Eliminació de tot tipus de co- o re-pagament
  5. Oposar-nos la privatització dels serveis públics que atenen la gent gran
  6. Defensar avançar vers un model de pensió i salari mínim per sobre dels 1000 €

Marea Pensionista s'organitza sobre la base de Assemblees i Comissions per localitats i barris, que es coordinen en un espai de trobada per compartir recursos i arguments i per impulsar iniciatives, actes, publicacions, movilitzacions i accions en defensa dels actuals i futurs pensionistes.

Hem nascut a Catalunya, però donat que el Fons de Reserva de les Pensions es un fons public de caràcter Estatal, ens proposem articular aquest moviment a arreu de l'estat espanyol, per tal de fer front amb el màxim de impuls ciutadà a aquells que al recer de l banca internacional es volen apropiar dels estalvis que els treballadors hem estat constituint a ho llarg de tota la nostra vida laboral.

Necessitem unir forces i construir la suficient massa critica per aturar les agressions contra la gent gran i assegurar unes pensions dignes a tota la ciutadania en el futur.

Deixa un comentari

Siusplau identifica't per a deixar un comentari.

Visit bigtheme.net/wordpress for wordpress templates

Copyleft 2013 de Procés Constituent
Desenvolupat per l'Equip Web