Convocatòria AGE 25 Juliol

Convocatòria

Convocatòria AGE 25 Juliol

Fem Procés : dissabte 25 de Juliol.

A l'Auditori de Cornellà.

C/Albert Einstein, 51-08940 Cornellà de Llobregat

Localització
Accessos

Aparcament: hi ha possibilitat d'aparcar ja que els voltants de l'Auditori és una zona industrial; i hi ha aparcament gratuït tot el dia al Centre Comercial Splau.

Formulari d'inscripció

Horari:  de 8.45 a 15h 8.45 - 9.30h 
Acreditació i entrada 9.45- 15h  
Assemblea general extraordinària (presentació de l'estat de les negociacions de confluència, argumentació de pros i contres per a la confluència i valoració d'alternatives per a Procés constituent, votació)

Descarregueu-vos el cartell de l'Assemblea

Atenció: Hi haurà venda d'ampolles d'aigua, però no hi ha servei de bar ni de begudes. Caldrà que cadascú prevegui si s'ha d'emportar menjar i beguda.

- Aquest passat 18 de juliol, en el grup promotor ampliat, es va decidir de celebrar una assemblea extraordinària per tal de sospesar definitivament el possible acord de confluència amb les forces d'esquerra amb qui hem negociat.

Tal com preveia el mandat de l'assemblea de Terrassa, es va decidir per una àmplia majoria, d'articular una majoria política al voltant d'una candidatura rupturista, amb el màxim nombre possible de forces d'esquerra, i amb l'objectiu de defensar la convocatòria d'una assemblea constituent per definir quin nou model d'estat i d'ordenació socioeconòmica volem.

El mateix mandat preveia la possible celebració d'una assemblea extraordinària si calia valorar a fons l'objectiu marcat i el que s'havia aconseguit fer. Ara arriba aquest moment. Però l'assemblea del 25 de juliol no pretén tornar a testar el posicionament particular de cada membre del moviment en el context polític en què ens trobem, sinó compartir arguments sobre els pros i els contres d'acceptar una confluència que les reunions fetes han començat a dibuixar.

Amb l'esperit del FEM PROCÉS, i de les experiències de confluència real que als municipis, a les bases, als territoris, a les assemblees sectorials i equips, a les xerrades obertes i als actes amb altres forces polítiques i moviments socials hem anat animant tot aquest temps, és des d'on ens volem mirar la proposta de confluència, i prendre una decisió.

- Com sempre, la crida va dirigida als membres actius de les assemblees, però també s'informa de l'assemblea a través de web i xarxes i hi poden venir, sempre que s'hi inscriguin, els membres que són adherits al manifest fundacional del Procés.

#AGE25J #FEMPROCÉS

SEGUIM FENT PROCÉS!!

Deixa un comentari

Siusplau identifica't per a deixar un comentari.

Visit bigtheme.net/wordpress for wordpress templates

Copyleft 2013 de Procés Constituent
Desenvolupat per l'Equip Web