Tindrem un procés constituent popular i unilateral?

La Sedeta, diumenge 20 de setembre del 2015

Tindrem un procés constituent popular i unilateral?

Acte central de Procés constituent

En aquests dies en què els partits celebren els seus mítings emmarcats en la campanya electoral, el PROCÉS  CONSTITUENT, des de la serenor que dóna el fet de no presentar-se a les eleccions i, tanmateix, amb una voluntat constructiva ben allunyada de la indiferència, proposa una reflexió col·lectiva sobre dos eixos capitals: com s’ha de dur a terme el procés constituent popular i unilateral, i la problemàtica més sagnant del moment –les migracions-. Ambdues problemàtiques estan íntimament relacionades amb el segrest de la democràcia real i amb la pèrdua de drets socials, polítics i laborals, tant dels treballadors i treballadores europeus, com dels refugiats que demanen asil.

El nostre moviment té la vocació d’incidir en les problemàtiques socials que corren més perill de ser desateses i oblidades. Vol contribuir, a més, a obrir debat polític de fons  perquè durant la campanya electoral es parli precisament de com encaren els partits polítiques concretes per respondre a aquests reptes del moment. 

Per tot plegat, us invitem a l’acte que se celebrarà diumenge 20 de setembre de 2015, de 10.00 a 14.00h, al CENTRE  CÍVIC  LA  SEDETA  (C/ Sicília, 321. Barcelona). 

En la primera taula rodona, per parlar del repte de “Quin procés constituent volem?”, es compta amb la presència d’Arcadi Oliveres (Procés constituent), Itziar González (Parlament ciutadà), Jaume López (Reinicia), i Sergi Picazo (periodista de El Crític.cat), com a moderador de la taula; i en la segona, volem tractar el tema de la “la migració de la indignitat”, i hem convidat Antonio Fuertes (Euromarxes 2015); Natàlia Caicedo (Eix d’immigració, Barcelona en comú), la Núria Camps (Stop Mare Mortum) i el CIEMEN, per donar veu als moviments i entitats que apleguen el “poble en marxa” a favor dels drets polítics i socials que reclamem per a la majoria.

Us hi esperem a molts i moltes!

Sobre l'Autor

Procés Constituent

Procés Constituent

Grup Impulsor d'un procés des de baix que culmini en la creació d’una candidatura unitària que tingui com a objectiu la convocatòria de l’assemblea constituent que necessitem per fer una Constitució nova per a la República catalana, de manera que no sigui possible en el futur que els interessos d’uns pocs passin per davant de les necessitats de la majoria.

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Siusplau identifica't per a deixar un comentari.

Visit bigtheme.net/wordpress for wordpress templates

Copyleft 2013 de Procés Constituent
Desenvolupat per l'Equip Web