Presentació de Procés Constituent a Granollers

130718_presentacio_-Granollers

Entre 650 i 700 persones van assistir a la Plaça de la Porxada de Granollers a la presentació de Procés Constituent pels municipis de Granollers, Canovelles, Les Franqueses, La Roca, L’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Parets del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Caldes de Montbui, a càrrec de Teresa Forcades i de Josep Bel, sindicalista de telefònica.

En les intervencions es van posar de manifest les contradiccions del sistema capitalista i la necessària reacció de la gent per construir amb la col.laboració de tots i totes una alternativa orientada a la ruptura amb les actuals regles del joc i l’empoderament de la gent per treballar plegats pel bé comú. Una crida a la mobilització pacífica però persistent per donar resposta a temes que exigeixen accions immediates com la pobresa i la misèria que afecten de manera creixent a una part important la ciutadania de Catalunya.

Al final de l’acte es va fer un torn de preguntes per part dels assistents i tothom es va emplaçar a una primera trobada conjunta de tots els municipis d’aquest territori del Vallès Oriental el proper dia 23 de juliol a la Plaça de l’Església de Granollers.

Teresa i Arcadi recolzen Immigrants

Arcadi Oliveres i Teresa Forcades visiten les naus ocupades per persones immigrades al Poblenou

Arcadi Oliveres i Teresa Forcades han visitat aquest divendres 19 de juliol la nau ocupada per persones immigrades al carrer Puigcerdà al Poble Nou. Amb aquesta visita han volgut mostrar la seva solidaritat i la del Procés Constituent a la lluita dels i les immigrants pels seus drets de ciutadania i les seves aspiracions a una vida digna. El Manifest per a un Procés Constituent, impulsat inicialment per Forcades i Oliveres, defensa, entre d'altres punts, drets de ciutadania per a tothom, el rebuig a la xenofòbia i la derogació de la legislació d’estrangeria.

Tarragona

Avança la construcció del Procés constituent a Tarragona

130718_presentacio_-Granollers

Així doncs, en aquesta tercera assemblea les diverses comissions que s’han anat creat van presentar el treball que estant fent així com algunes propostes. Al respecte destacar que algunes d’aquestes propostes anaven encaminades a fer extensiva aquesta iniciativa a altres col·lectius i moviments socials de la ciutat per a que coneguin el projecte i també per estrènyer llaços de col·laboració, cooperació, suport mutu i coordinació. Un altra proposta va ser la de muntar paradetes informatives i de recollida d’adhesions al manifest durant diferents festes locals.  Comentar també que ja estan en funcionament la comissió d’organització, la de difusió i extensió, la de continguts i la de democràcia participativa i que al Setembre es posarà en funcionament la de medi ambient. Destacar que totes aquestes comissions al igual que l’Assemblea estan obertes a tota la ciutadania que estigui d’acord amb el manifest del Procés constituent i que, per tant, vulgui treballar per la transformació del model polític, econòmic i social i construir-ne un de nou des de baix i a l’esquerra en favor de les classes populars i la justícia social.

Visit bigtheme.net/wordpress for wordpress templates

Copyleft 2013 de Procés Constituent
Desenvolupat per l'Equip Web