Sectorials

Pla Hidrològic de l’Ebre

Posicionament del Procés Constituent respecte l’aprovació del Pla Hidrològic de l’Ebre

Des del Procés Constituent ens oposem totalment al nou Pla de Conca de l’Ebre, ja que respon a una política iniciada al règim franquista d’increment de les reserves d’aigua i de les superfícies de conreus de regadiu que no afronta altres necessitats bàsiques de la política hidrològica com són la millora i manteniment de la xarxa existent, per evitar pèrdues, i la incentivació de tècniques més escaients, al temps que menysté les necessitats reals de la gent de les Terres de l’Ebre representades per les entitats que formen la “Cuenca Azul”, entre elles la Plataforma en Defensa de l’Ebre. (més…)

Fòrum d’alternatives a l’atur + pobresa + desigualta

Perquè volem recuperar la sobirania del poble, perquè no permetrem que el destí ens vingui marcat per polítiques que no defensen els nostres interessos, els objectius del Fòrum estan encaminats a donar visibilitat a la situació de pobresa, d’atur i de desigualtats en què ens trobem avui en dia i des de diferents visions per tal de debatre’n les línies que ens poden portar a aconseguir una nova realitat. (més…)

Funcionalitats diverses

Vaig conèixer l’Isma ara fa uns mesos a una jornada del Procés Constituent sobre la Unió Europea a Hospitalet. S’havia organitzat per dinar una paellada a un parc del costat de la Farga i el Jordi i jo estàvem fent cua per recollir el menjar. La gent seia amb els seus plats de paper i coberts de plàstic a la gespa a l’ombra dels arbres, als pocs bancs que hi havia o directament al terra. L’Isma ens va (més…)